dimecres, d’octubre 11, 2006

Declaracions polítiques...

En aquest post, vull comentar sense que ningú s’ofengui, certes declaracions que han fet organitzacions polítiques joves (totes elles respectables), bé per l’edat dels seus membres o per la seva recent creació, a la ciutat Sant Cugat del Vallès. Declaracions totes elles molt peculiars i que unes no tenen res a veure amb les preocupacions de la ciutadania, sigui jove o no, i l’altre no té res a veure amb la realitat.
Són tres declaracions de tres organitzacions nacionalistes que segons totes tres lideren el panorama polític jove a la ciutat, però que cap de les tres es preocupa dels problemes socials, la qual cosa no ens té perquè estranyar ja que no són socialistes.

Les notícies estretes de la web de Ràdio Sant Cugat diuen el següent:

1) Titular: “Les JNC reclamen el reconeixement internacional de les seleccions catalanes”. Fins aquí res a dir, ja que cadascú és lliure de demanar el reconeixement internacional del que consideri oportú, sempre i quan no atempti contra res ni contra ningú. Les declaracions dels portaveus no es surten del que dicta el partit, repetint una mateixa frase i un mateix argument fins a l’infinit, al més pur estil popular. La qüestió és que al final de la notícia critiquen al candidat José Montilla per no donar suport a les seleccions. José Montilla va fer unes declaracions dient que el que ara necessita Catalunya un govern que treballi fer a enfortir el nostre Estat del Benestar, que la seva prioritat com a candidat es fer del nostre model d’Estat del Benestar un referent a seguir. Jo crec que aquests joves de la JNC i per definició neo-liberals, el que els hi preocupa és que els catalans i catalanes gaudeixin d’una millor cobertura social, no que Montilla recolzi o no les seleccions catalanes, ells per exemple no volen que tots aprenem Anglès sinó rebaixar els impostos a aquells que tinguin un bon nivell d’Anglès! Per cert que opinen de les declaracions de Duran sobre les Seleccions Catalanes?
2) Titular: “Les JERC no faran festa pel Dia de la Hispanitat”. La notícia comenta que les JERC es disfressaran d’escombriaires i es posaran a netejar els carrers de Sant Cugat. Fins aquí tot correcte, perquè cadascú celebra el dia de la Hispanitat com millor sap. En aquesta notícia també al final, Ramon Puigneró aprofita per a comparar políticament a Arturo Mas i José Montilla dient que són el mateix. Crec que les JERC han arribat a tal punt d’abstracció que ja no saben diferenciar entre el neoliberalisme de CiU i el socialisme del PSC. Però des de aquí els vull comunicar que per si no se’n recorden que a Sant Cugat governen amb CiU. S’ha de tenir valor!
3) Titular: “La CUP diu que els Mossos frenaran els robatoris a les cases luxoses però no els atacs feixistes”. Afirmen que “més presència policial no vol dir més seguretat ciutadana”, home pot ser no, però més difícil ho tindran aquells que vulguin delinquir. Els cossos de policia estan formats per homes i dones, no per herois i heroïnes o deus celestials omnipotents que tot ho saben. Dones i homes que amb el seu compromís vetllen per a que les nostres llibertats siguin protegides i garantitzades. Jo crec que tenen un problema amb els cossos de seguretat, no els hi agradava la Guardia Civil, ni la policia Nacional i ara tampoc els agraden els Mossos d'Escuadra, només els hi agraden les seves normes i punt. La pregunta que em faig quan diuen que els atacs feixistes no seran frenats és la següent: Atacs feixistes només són els que us afecten a vosaltres o també és aquest?

8 Comments:

At 7:34 a. m., Blogger Unknown said...

Qué te parece ésto que aparecía en un periódico digital:


"CRITICAN POR EXCESIVA LA INTERVENCIÓN DE LA GUARDIA CIVIL
Las Juventudes del PSC justifican la protesta contra Acebes porque "es una vergüenza" su presencia en Cataluña

Los jóvenes socialistas de Martorell estuvieron presentes en la protesta contra la visita de Acebes y Piqué a este municipio barcelonés, según ha adelantado la Cope. Los dos dirigentes del PP fueron agredidos en otro intento por silenciar a un partido democrático. No faltaron los palos, las piedras y los insultos. Era la forma de protestar de las Juventudes por lo que consideran una "vergüenza": que el secretario general de los populares vaya a Cataluña. El Parlamento catalán ha condenado estos actos, algo que Zapatero evitó hacer este martes en Sabadell. Prefirió jactarse de que se siente cómodo en Cataluña, "no como otros". "

 
At 8:01 a. m., Anonymous Anònim said...

Anem a pams. Primer de tot abans de parlar informa't, La CUP no és una organització de joves sinó tot el contrari: És una Candidatura d'Unitat Popular que per cert es presentarà a les eleccions municipals del 2007 a Sant Cugat. Si parlar de seguretat, protecció i el model policial no és un tema social ja em diràs tu que és un tema social.
Per un altre costat està clar que jo no m'identifico amb el vostre "socialisme" per la senzilla raó que no sou socialistes (potser socialdemocràtes i tinc els meus dubtes...). Ja fa molts anys que vau renunciar al marxisme i per tant, des de la meva visió, sense ser marxista poc pots parlar de socialisme. Parleu doncs de socialisme liberal o socialdemocràcia o revisionisme però ja n'hi ha prou de vendre la moto... tothom sap que l'únic que us queda de socialistes són les sigles del vostre partit.
I per anar acabant, doncs crec que t'estic dedicant més temps del que et mereixes, acostuma't abans de llençar merda damunt dels altres a netejar bé casa teva...

Apa doncs... nosaltres des de les viles i ciutats seguirem construïnt la Unitat Popular.

PD. per cert, si t'interessa, jo sóc comunista.

Petonets...

 
At 9:10 a. m., Blogger Pedro said...

Visita això i reflexiona una mica sobre les coses que erribes a dir.
http://www.antiblavers.info/pmwiki/pmwiki.php/Main/Viol%c3%a8nciaBlavera

 
At 12:37 p. m., Anonymous Anònim said...

A veure si els mossos no eviten els atacs feixistes de la joventud radikal del PSOE com ha passat a Martorell, jeje...

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2089993

 
At 2:16 p. m., Anonymous Anònim said...

¿Estas juventudes son el futuro que nos aguarda?
Habrá que emigrar del Gulag.

 
At 8:21 a. m., Anonymous Anònim said...

La cup no és cap juventut de res ni de ningú es una candidatura que es presentarà a les pròximes municipals, t'agradi o no.

Sobre els mossos, ens em limitat ha dir que els problemes de seguretat que han patit molts santcugatencs/enques per part d'un grup de persones conegudes al poble, no s'ha solucionat amb policia ja que han estat detinguts unes quantes vegades per part de les policies que operen al municipi sense que s'hagi resolt el problema.
Avaluant el desplegament, el mossos d'esquadra comencen a tenir un historial de tortures i maltractaments un pel llarg pel temps que porten.
T'emplaço com a "socialista" a que facis tot el possible perqué el teu grup es faci seva la moció contra la tortura a un jove de Torà, si et llegeixes la moció veuràs que entre d'altres coses el noi va ser drogat a la comissària(provat per metges forenses).
Finalment veig que penjes la foto de l'atac rebut a la vostra seu, feixisme es que t'agafin dos nois pels braços i un tercer t'apunyali el cor cantant el cara al sol.Això li va passar a un company quan militava a maulets, on estaven tots els vostres massmedies i les vostres condemnes?
Fa 13 anys que el van matar i encara estic esperant

David

 
At 9:19 a. m., Anonymous Anònim said...

seguint un dels comentaris anteriors presentareu la moció contra la tortura? votareu a favor?

Veja'm de què estan fet aquests "socialistes"?

 
At 6:08 a. m., Blogger Mario Gutiérrez said...

Vaja, sembla que nosaltres no poguem tocar el tema del feixisme.

Sembla que les joventuts socialistes, a jutjar per la serie de comentaris, siguem la guardia dels feixistes. Doncs algú que tingui valor que digui expressament que som uns feixistes i perquè.

Jo crec que no hem tatxat a ningú de feixista, si no de actes que van en contre de la llibertat, com els que ha exposat el david i suposo que com els que heu exposat vosaltres.

Evidentment que les joventuts socialistes, pels nostres valors, rebutjem qualsevol tipus de tortura i d'actes feixistes. El que em sembla que hem de fer la reflexió de que no només es la bandera espanyola la que s'amaga darrera de segons quins actes, de vegades i desgraciadament també hi ha la catalana.

P.D. Gracias por el post David.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home