dimarts, de setembre 12, 2006

LA FOTO DE LA DIADA (IMPRESIONANTE!)

TOTS SOM RUBIANES, con este lema la JSC quiere mostrar su apoyo a un actor i humorista, aunque algunos digan lo contrario, al que la censura PEPERA no le ha dejado presentar su obra de teatro LORCA ERAN TODOS. El viceprimer secretario de la JSC Ruben Cabañas ha sido y nos ha hecho ( a las JSC) portada de periódicos, tema central de las tertúlias de programas de televisión y rádio, etc... La diada de catalunya ha servido para defender a un catalán y progresista por decir las cosas claras a aquellos que con sus plabras llevan 70 años manchando la palabra España.

Ruabianes TODOS estamos contigo....

8 Comments:

At 7:03 a. m., Anonymous Anònim said...

No es verdad que a Rubianes se le impida hacer lo que fuere en Madrid. Puede hacerlo con toda tranquilidad en cualquier teatro pagado de su bolsillo. A quien escupa puta cataluña y demás se le pagaría el Auditori, por ejemplo?. Menos hipocresía.
Boadella, por ejemplo, no somos todos? O tantos otros que no pueden hablar en las universidades catalanas.

 
At 8:15 a. m., Anonymous Anònim said...

a cascar-la españolazos!

Com va dir Rubianes foteu-vos la vostra puta espanya per on us capiga.
Sento,malauradament el llenguatge sexista,però,quedem-nos amb el missatge

 
At 10:25 a. m., Blogger dguti said...

Compañero/a antinazionalista, lo de la Z me hace mucha gracia, no mal interpretes las palabras de Pepe Rubianes, tus palabras son un síntoma del desconocimiento sobre quien es Rubianes. Te aconsejo que vayas a ver la obra de teatro Lorca eran todos y oir lo que dice Lorca: "Yo me considero un español integral, no soy español por serlo, prefiero un buen chino a un mal español". Yo al igual que Lorca y que seguramente Rubianes defendemos una España plural, federal, abierta, moderna y que valore su diversidad.
Compañero/a creo que con tu comentario estas mas cerca de los que mataron a Lorca de los que defendian la libertad.

 
At 8:21 a. m., Anonymous Anònim said...

Company doncs creus malament, no tinc res contra espanya al contari m'agardaria tenir-hi relacions de bon veinatge.Però em fa certa gràcia que titlleu a la resta de nacionalistes excloents, racistes, aldeanos i demès perles mediàtiques pel sol fet de voler decidir sobre la nostra riquessa ,recursos, necessitats...
Odio el nacioanalisme però com va dir el carod(que consti que no sóc d'erc ni ho seré durant molt temps,al pas que van mai)Si tan inútil és la independència per què Espanya no renuncïa a la seva sobirania, per què gibraltar podrà tenir seleccions nacionals i Catalunya no, per què és l'estat qui decideix la inversió pública a Catalunya i no les nostres institucions. Podria extendrem però no cal oi?

prou penjar etiquetes a la resta i més fixar-se en les linees i treball polític que els acrediten, fes-te una pregunta a nivell personal
ETS UN ESTÒMAG AGRAIT o tan sols un trepa amb ganes de càrrec?
A Sant Cugat ja et coneixem de fa temps però resultes simpàtic.

M'agradaria comprobar la teva militància pel socialisme , potser l'any vinent com a brigadista a veneçuela ?

el que podriem fer tots junts és inimaginable.

Una abraçada (sense cap tipus d'ironia)

 
At 2:46 p. m., Anonymous Anònim said...

Avui he publicat la continuació de l'escrit de dilluns.
Xavier Mir

 
At 12:35 a. m., Blogger dguti said...

Company/a antinazionalista, estic dacord amb que juntspodriem fer coses inimaginables, però per aixó, i com veig que em coneixes des de fa temps et demanaria que em diguesis qui ets així et podría explicar la meva linea de treball política i junts la podríem millorar. Crec que el que va dir Carod està ple de demagògia, és pervertir el discurs, Gibraltar és una colònia de UK, no te res a veure amb Catalunya el que fa Carod és pervertir el discurs, per que ell sap que això són coses no comparables.

Xavier t'estic preparant la contracontrarèplica, Ok ens veiem en la blogosfera...

 
At 6:54 a. m., Anonymous Anònim said...

Hola David, no es demagogia el que va dir en Carod. Per què em de renunciar els catalans a la nostra sobirania per la interdependencia transnacional de l'europa unida, i no els estats espayol, frances, o swahili més igual. No es rencunia amb ningú,hem de poder decidir lliurament per la nostra pagesia, pels treballadors pels nostres recursos naturals,hídrics,econòmics... No company nó es demagogia, és seny i afegeixo que això no és ser nacionalista simplement es voler ser just.
Gibraltar té d'altra banda el mateix passat colonial que Catalunya , hi ha un tractat que parla que en el cas de revisar el tractat sobre Gibraltar també s'hauria de fer el mateix amb Catalunya.Al llibre de plens del Parlament anglès és cita vàries vegades la situació creada arran de la derrota nacional patida el 1714.Els llibres d'història no mosseguen ,i com t'hauràs fixat més amunt no són l'argument principal per demanar ser un país normal,però tampoc cal caure en el revisionisme.

Una abraçada socialista!

 
At 3:26 p. m., Blogger dguti said...

Company/a deixem que sigui molt reduccionista: si la gent volgués la independència de Catalunya o més encara dels "països catalans" el PSC no sería la força més votada, altra cosa és que la llei electoral (llei no catalana per interés de CiU i ERC) no ho reflecteixi d'aquesta manera, ni convergència seria la primera força en escons i la segona en vots, tot pactant primer amb el PSOE i després vuit anys amb el PP, la segona a "Madrid" i a Barcelona.

Aixó indica alguna cosa, per tant, el meu discurs ve a dir que, si la gent dóna majoritariament recolzament a aquestes dues formacions, serà per alguna cosa, vamos digo yo!.

Igualment et torno a preguntar qui ets? Ho dic més que res per sapiguer amb qui parlo, ja que tu a mi si que em coneixes.

P.D: Els que van lluitar el 1714 no defensaven la seva terra, defensaven la terra del feudal o del amo, no diguem certes coses.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home