dilluns, d’agost 28, 2006

ALBERT TORRA...AND "MEME"...

El meu estimat amic i company lleidatà de la JSC Albert Torra m'ha passat l'encàrrec de nomenar 3 blogs amics que jo consideri els millors, bé això sí que és difícil, ja que a la blogosfera socialista hi ha un gran nivell!

Bé començaré amb el blog d'un company i amic alegre, apassionat, on la il·lusió fa que el seu treball sigui inmillorable, un company noble, que t'ajuda en tot allò que pot i que en això dels blogs i les webs es un crak, estic parlant del meu amic Laure Gutiérrez.

El següent blog és el del company Mario Gutiérrez company que estudia física, que des del primer dia s'ha compromés amb la JSC, un company amb el que he debatut grans temes polítics. El seu blog, que francament està molt bé, el recomano a tothom.

L'últim blog amic que vull fer referència és el del meu company Ferran Villaseñor que és el Primer Secretari del PSC a Sant Cugat, només dir que és una gran persona i dóna un suport enorme al conjunt de la JSC de Sant Cugat.

Als companys que acabo de nomenar seran els que continuin la cadena!

David Gutiérrez.

2 Comments:

At 8:50 a. m., Anonymous Anònim said...

cap dona , vols dir que no en deuen haver que paga la pena que hi siguin a la teva llista?

una abraçada

 
At 8:03 a. m., Blogger mewmewmew said...

Der Fachübersetzungsdienst hat sich im Kernsegment auf die Übersetzungsgruppen Recht & Dokumente, Wissenschaft und Technik, sowie Webseiten und Software spezialisiert. Eingebettet in eine persönliche Projektbetreuung und auf der Basis jahreslanger Erfahrung, steht der FÜD für Terminologietreue, Anwenderfreundlichkeit, sowie Kreativität bei der Lösung spezifischer Sachlagen. Selbstverständlich wird ausschließlich von Muttersprachlern mit Hochschulabschluss übersetzt. Fordern Sie einfach Ihr kostenloses Angebot an.


mass sms
Uebersetzungsbuero Berlin

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home