dilluns, de juliol 17, 2006

MONTILLA: UN HOMBRE DE PALABRA

El pasado Sábado en la ciudad de Tarragona José Montilla, Primer secretario del PSC, fue elegido candidato a President de la Generalitat en las próximas elecciones autonómicas.
Quiero remarcar que en el Consell Nacional del PSC montilla cogió el compromiso de poner el Estatuto al servicio de la gente, de ser el Presidente del progreso social, de mejorar las condiciones de vida y de trabajo de los ciudadanos y de crear mas oportunidades y de ponerlas al abasto de todos y todas, después, con gran impetu dijo: " Ara és l'hora dels Catalans!"
Como bien dijo, presentarse a President de la Generalitat, es una cosa muy seria, una decisión muy importante en la vida de una persona, pero qué hay mejor para alguien que, se siente catalan, para alguien al que nunca le han regalado nada, que todo lo que tiene es fruto de su trabajo y esfuerzo , el poder dedicarse plenamente a su país!
No será un hombre de muchas palabras pero sí es un hombre de palabra. Piensa lo que dice y hace lo que dice, por tanto piensa lo que hace, y eso es lo que ha de hacer un buen político, saber que es lo que quiere, detectar que es lo que hace falta y que lo que haga lo haga bien! Su gestión como alcalde de una ciudad tan importante, como és Cornellà, avalan su forma de hacer y de ver las cosas.
De todo lo que dijo, me quedo con este fragmento: " La construcció nacional ha estat el pilar del debat polític català durant els darrers trenta anys. Ara toca la construcció social. El centre del nostre projecte no són les institucions o els simbols, sinó les persones, totes les persones. Després de 26 anys d'autogovern ha arribat el moment d'imaginar el futur, més que de recordar el passat"

Montilla President!


5 Comments:

At 12:29 p. m., Anonymous Anònim said...

aquest eslogan és racista ,que vol dir "ara és l'hora dels catalans"? sou vosaltres els que voleu diferenciar entre catalans d'origen i nouvinguts.

Es presenta en Montilla, doncs molt bé, no aneu a buscar la polèmica va ser en Jordi sevilla qui el va titllar de xarengo.

Desprès a rajar del nacionalisme, per cert , aquí som catalans no nacionalistes, sou vosaltres qui provoqueu conflictes com el del Castell de Montjuic.

Crítica feta per un independentista fill de pare aragonès i mare catalana.(amb tot el respecte del món)

 
At 4:40 a. m., Anonymous Anònim said...

jajajaja aquesta si que és bona!!!

quantes vegades he llegit als blogs comentaris fastigosos de gent que pensa com tú, titllant a tot aquell que és de fora de nacionalista espanyol i no se quantes begenades més.
Ara ens veniu amb això de que l'eslògan és racista???? comol??? mande??? que jo sàpiga, en el nou estatut català serà tot aquell que visqui a Catalunya (en situació regular), així doncs que collons de racisme hi ha a l'eslògan???

independentista, no nacionalista??? però nen quants anys tens? tens clara alguna cosa de la teva vida?

que demanes la independència de una no-nació? bufff quin cacau mental que teniu, ara sé encara millor perquè no voto al nacionalisme,independentisme, localisme,nacionalindependentisme,independentismelocal,etc..!!!

Salut!

 
At 10:47 a. m., Anonymous Anònim said...

Carlos ets un maleducat a més jo no diferencio per l'origen a ningú, com a mínim he fet una crítica amb respecte, aquest mateix respecte que t'ha mancat a tu per referir-te a la meva opció política.
Jo vull la independència del meu poble(el que viu a Catalunya) al que l'expolien, el que no té dret a decidir (queda demostrat amb el procès estatutari,del qual jo hi estava en contra que consti)...i no cal que els pobles de l'estat espanyol em reconeguin o no.
Jo sóc el que sóc treballador i català i tinc clar el que no sóc espanyol.

degut a la teva crítica menyspreable dels independentistes et respondre amb ua veritat com un puny.
Com a mínim treballem i militem al carrer no som uns estomacs agraïts i trepes com el company d'aquest blog.
apa bon vent i barca nova als que us les podeu comprar pijos progres i el que es pitjor als fills de famílies populars que militeu en un partit que si alguna cosa no és es d'esquerres.

 
At 2:33 p. m., Blogger Rab said...

Estimat David,

Ens pots explicar per què el PSOE ha votat en contra d'aquesta moció?

http://www.vilaweb.cat/www/ep/noticia?noticia=2071156

Gràcies

 
At 6:12 a. m., Anonymous Anònim said...

esperem que la paraula de Montilla sigui més creïble que la de Zapatero al Palau Sant Jordi....

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home