dissabte, de juliol 22, 2006

Alguns no tenen RESPECTE per ningú

Hi ha gent en aquest mon que es pensa que fa gràcia al fer o dir segons que. La última gràcia dels nacionalistes excloents és la de fer un blog anònim amb l'únic objectiu de ridiculitzar a una persona que té la valentia i el compromís de presentar-se a president de la Generalitat de Catalunya. Per a qui no ho sàpiga, els nacionalistes utilitzen el fet que Montilla (Candidat pel PSC) no és nascut a Catalunya.
Crec que no només és una falta de respecte cap al propi Montilla, sinó que es un insult per a tots aquells catalans i catalanes que van venir, des de altres pobles d'Espanya a treballar i millorar les seves condicions de vida.
De ben segur que qui ha fet aquest insultant blog, agafa cada matí els Ferrocarrils de la Generalitat, doncs el voldria informar que gran part dels que ho varen fer eren de Murcia, Aragó i altres regions d'Espanya. Demano un respecte, hi han coses que no s'haurien de dir ni en broma.

P.D.: UN COP MÉS, MONTILLA PRESIDENT!

David Gutiérrez.

15 Comments:

At 1:29 a. m., Anonymous Anònim said...

Soc catala de socarrel. De familia mes pobre que molts dels que vau venir de fora. Als meus pares els van pegar a l'escola per parlar catala i ni tu, ni tons pares, ni cap socialista vau dir res... al contrari, us en vau enfotre. Prou de fer la llagrimeta. Vosaltres no vau fer gran el pais. Vau venir perque us fotieu de gana i mai ho agraireu.

 
At 6:47 a. m., Blogger Pedro said...

Jo crec que aquest blog afavoreix més Montilla que no pas el perjudica. Massa demagògic, no crec que l'hagi fet cap convergent.

Dit això, a veure si aconseguim que en Montilla perdi. Ens ho agraireu.

 
At 2:13 p. m., Blogger dguti said...

Company anònim me mare és catalana de socarrel, com dius tu! Qui va de víctima com sempre sou vosaltres els nacionalistes!
Per altra banda et demanaria que comentessis el que supossadament han fet els convergents.

Gràcies!

 
At 3:34 p. m., Anonymous Anònim said...

No soc pas convergent (de fet no soc res). Els convergents pero, no tenen la barra que teniu els sociates dient 'ara es l'hora dels catalans' sense ser-ho. No heu entes mai el pais (per aixo mai guanyeu les eleccions a la Generalitat) i mai heu respectat (ja no demano agrair) els qui ja havien fet aquest pais gran quan vau venir. O es que alla lligaveu els gossos amb llonganisses i ens vau venir a ensenyar com fer-ho?

 
At 4:21 a. m., Anonymous Anònim said...

vaja! doncs els d'ERC tampoc les guanyen mai.... i això que entenen molt bé el país,no?

Cruel paradoxa, un mort de gana, pobre de naixement, que simpatitza amb un partit de dretes... no serà que tens aires de grandesa? que ha fet per la teva familia CiU? Que ha fet CiU per fer tant gran aquest país? deixar un dèficit a la sanitat, trasbassant recursos a la administracíó de la generalitat? (i aquí no em val el discurs de sempre que els diners s'els endú Madrid.... si del que tens, t'ho gastes tot en duplicar tasques i fer un ens públic que suposi el 26% del total del pressupost... que cony de bon gestor ets?).
Així doncs, menys enaltir a les dretes, que entre d'altres coses es miren a la gent pobre per sobre de l'hombro.

Per cert, ja canseu amb utilitzar el català com a eina política. No sabeu parlar de rés més? rídicul!

Salut!

 
At 8:34 a. m., Blogger Mario Gutiérrez said...

Anem a veure... es que no soporto aquelles persones que s'atribueixen ser els jutges de la catalanitat. Es pot saber qui decideix si algú es català o no? Es pot saber quin requisit es més important; els orígens o les ganes de treballar pels catalans? Jo prefereixo a un polític que realment treballi per nosaltres i no un que durant tota la legislatura s'estigui queixant a Madrid anant de victima. Sempre el treball per davant de les escències.

Una altre cosa, he llegit comentaris on semblava que els socialistes fossim de Mart o algo així. Els socialistes també som catalans perquè entenem que catalunya no són només els nacionalistes catalans.

Salut companys.

 
At 7:51 a. m., Anonymous Anònim said...

Creo que este comentario al titular de este blog le va a sorprender un poco. Siento escribir en español y no en catalan, aunque ni falta que hace porque me vais a enterder igual. Creo que hay catalanes que tienen miedo a que venga una persona de fuera y haga las cosas bien por Cataluña, mejor que los catalanes que han estado hasta ahora en la Generalitat. Si es una persona que tiene ilusión y ganas, puede hacer grandes cosas por la tierra que ama. Eso es lo importante.
Quizás hay gente que se hace llamar catalana (extremistas de ERC) que hace más daño a Cataluña que lo que pueda hacer una persona Española, de Jaén y que se siente Catalán.
Para terminar, decir que soy de Madrid, hijo adoptivo de Toledo, socialista y que me encanta Cataluña. Defiendo a los catalanes por donde voy, y cada día es más dificil con los actos y comentarios de la gente de ERC. A muchos de estos últimos les quería yo ver exponer sus ideas en Madrid o Toledo... Seguro que no dirian lo mismo.

 
At 4:29 a. m., Blogger dguti said...

Compañero Ignacio, estás en lo cierto, tu comentario en mi blog me a sorprendido y mucho!

Para quien no lo sepa, él es un madrileño que defiende en Madrid o Toledo Catalunya y lo que pedimos los catalanes, cosa que muchos que se llenan la boca de Catalanistas aquí, no dirían ni pio mas allà del río Ebro.

Sabes que siempre te rectifico en algunas cosas: cuando pides perdon por no expresarte en catalán y hacerlo en español, creo que no es del todo correcto hacerlo en estos términos. Tanto el que se expresa en castellano como el que se expresa en catalán , habla español. Por que el catalán también es patrimonio de España y de todos los españoles, al igual que el castellano, el galego o el euskera.

Igualmente compañero Ignacio gracias por tu comentario! Nos vemos pronto!

 
At 11:31 a. m., Anonymous Anònim said...

Ignacio, no cal que em defensis de res. Jo a Madrid no hi he d'anar a fer res. Per cert ja vaig dir que no soc res, ni d'erc, ni de ciu, ni socialista, en el passat havia votat diferents partits, pero ultimament ho he fet en blanc i ho continuare fent. Se m'en refoten els interessos de qualsevol partit.

Sobre qui pot dir qui es catala, crec que cadascu. A tu ja et va be apuntar-te a aixo tant pujolista de 'qui viu i treballa'. Jo tinc una altra opinio, i es la meva. No es progre ni politicament correcta, pero no soc l'unic que la te. Penso que algu que porta vint anys vivint aqui i no ha dit ni una sola paraula en catala no ho es gaire, i quan diu que es mes catala que ningu em fa riure (i una mica de llastima tambe, al cap i a la fi aixo de ser catala tampoc es la ostia. No entenc aquest complexe).

Quan dius que defenses els catalans, no em facis riure. Tu defenses els catalans que es porten prou be! Els qui no ens empassem la idea de ser espanyols som dolents i no mereixem que ens defensis. De fet ja ho has dit, que vagi un dia a Toledo i em faran la pell pel sol fet de pensar com penso. Molt bonics aquests castellans, ja fa segles que els coneixem.

Sobre que el catala es patrimoni d'Espanya, ves quin remei. Podriem dir que per collons! (Com tambe es patrimoni de Franca per collons, com l'euskar). El que esta clar es que no es patrimoni de molts d'aquests que s'autoanomenen catalans i no els ha passat mai pel cap de parlar-lo ni ho faran mai (acostumats com estaven al 'hablame en cristiano', ara es putegen una mica si et poses tonto i segueixes parlant en catala, pero l'unic que deixen anar es 'adeu'. Son tant limitats pobrets).

 
At 12:17 p. m., Anonymous Anònim said...

guti guti
La cultura catalana no és la mateixa que l'espanyola ,no confundas morenito.
No sigueu tan imperialistes i deixeu-nos en pau ,si us molesta la cultura autòctona ,es molt senzill, trens cap al vostre país en surten cada hora. Malauradament no podreu anar amb avió ja que apliqueu al Prat un autèntic blocatge comercial envers el de la vostra capital.Ja us ho trobareu.
No defalliu Goebbels ho va intentar fins a la mort, però les mentides són sempre mentides.

socialistes catalans emprenyats

 
At 7:45 a. m., Anonymous Anònim said...

L'Ateneu Independentista La Trinxera del Vendrell, que ocupa un local cedit per l'Ajuntament per a reunions i conferències, va sofrir un atac feixista el 22 de juliol. La Trinxera assenyala que no és el primer. L'Ajuntament diu que fan seguiments i controls, i impedeixen trobades de col·lectius d'ideologia feixista.
Sobre les 4 hores del passat 22 de juliol, una desena de joves van arribar a les portes del local de La Trinxera i les van intentar derrocar. Dos joves controlaven el carrrer Indústria para alertar de l'arribada de la policia. Van ser els veïns de la zona els quals van donar avís de l'atac. L'assalt, a més de calar foc en la porta de La Trinxera, va aconseguir derrocar l'accés a un local annex, en l'antic escorxador, i trencar els vidres d'una nau en la qual s'acumulava el material pirotècnic que els Diables del Vendrell guarden per a les festes majors. Per això, els membres de La Trinxera expliquen que era «un polvorí». En les parets els assaltants van fer pintades d'ideologia feixista. En el col·lectiu expliquen que no és la primera vegada que sofrixen agressions en els últims dos anys i reclamen que l'Ajuntament prengui mesures. «Diuen que estan treballant, però només veiem que després de dos anys el problema continua». Dirigint-se a l'equip de govern (PSC-PP), van manifestar: «A ells no els han agredit ni han de tornar a casa mirant a cada costat». Les queixes les fan extensives a l'oposició, formada per CIU i ERC. L'Ajuntament explica que, com propietari de l'edifici, ha presentat denúncia, i insta a l' Ateneu que faci el mateix. En la regidoria de Governació assenyalen que «Policia Local i Guàrdia Civil realitzen tasques de seguiment, control i vigilància de forma continuada per a plantar cara a aquests atacs vandàlics i a qualsevol conducta irregular, a més d'haver «aconseguit que no es realitzin més trobades al Vendrell de col·lectius d'estètica feixista procedents d'altres poblacions». La Trinxera també ha explicat que es va produir algun enfrontament en el concert de la festa major. En Calafell a principis de juny un grup de joves de l'ateneu que es va muntar en una casa ocupada, també va rebre un atac de caràcter feixista.

Noticia extreta del Diari de Tarragona

 
At 9:23 a. m., Anonymous Anònim said...

quina vergonya molt d'esquerres anti peperos i tot plegat ,i al Vendrell governen plegats.

el més semblant a un español de dretes és un espanyol sociata(q no d'esquerres)

 
At 12:34 a. m., Anonymous Anònim said...

Benvolgut Guti, tants anys criticant el Pujol per victimista i ara foteu exactament el mateix. Perque per molt que et tiris cendres pel cap el rollo de nascut fora de Catalunya és una història que heu abonat vosaltres mateixos (Zaragoza, Iceta i altres ments preclares). Us revolqueu en el victimisme i us encanta. Per tant només et diré el següent: Montilla NO es mereix ser president, però no per on hagi nascut (sino no quedaria ni mig catala pata negra), sinó pels seus actes. D'una persona que no defensa el país, que no respecta la llengua i que apunyala per l'esquena el seu president, abans se'n deia botifler(si en Pallach aixequés el cap!). Anselm

 
At 4:55 p. m., Anonymous Anònim said...

L'unic que fa servir en la precampanya el lloc de naixement de Montilla es el PSC. La resta de persones, les que no estan per demanar vots "etnics", només ens interesa saber si defensarà els interesos de Catalunya o els de Zapatero. I en això, socialistes o no, tots sabem que defensarà. No es un home de País, es un home de Partit ...

 
At 3:53 p. m., Blogger dguti said...

Miquel Roman contesta la següent pregunta: ¿ Jordi Pujol defensava els interessos de Catalunya o els del Sr. Aznar?

Però encara vull anar més enllà, Zapatero, persona que al menys sota el meu parer no és ni nacinalista ni espanyolista, defensa els interessos de la nació gran (com diu el nostre president Pascual Maragall), és a dir d'Espanya, per tant defensa els interessos de Catalunya encara que sigui d'una forma indirecte. Zapatero és el president dels ciutadans de Murcia, Aragó, Castella, Catalunya o Euskadi i per tant mira pels interessos de tots ells.

Salut!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home