dijous, de juliol 20, 2006

LA INCOMPETÈNCIA I LA MENTIDA FETA REALITAT


L'AJUNTAMENT DE SANT CUGAT CREU QUE A BASE DE REPETIR UNA MENTIDA AL FINAL ACABARÀ SENT UNA VERITAT.

ELS SOCIALISTES ACABAREM DEMOSTRANT QUE AIXÒ A SANT CUGAT NO FUNCIONA.

EL PSC I LA JSC DIUEN: "A LES PLANES NI UN SOL CARRER SENSE ASFALTAR"




L'Ajuntament presenta un recurs de reposició per la decisió de la Generalitat de no concedir una ajuda de la Llei de Barris a Les Planes.
L'Ajuntament ha presentat un recurs de reposició en contra de la decisió de la Generalitat d'excolure el districte de Les Planes de les ajudes de la Llei de Barris. L'equip de govern al·lega que no és cert que no es presentés un projecte integral, ja que si bé la demanda es feia per la urbanització del sector de Can Flor, aquesta anava acompanyada de documentació suficient d'altres àrees sobre un projecte més general pel districte.(Ràdio Sant Cugat)
L'ajuntament de Sant Cugat porta molts anys marginant als districtes que no són electoralment rentables per a la federació de CiU. Vull comunicar als veïns de les Planes que si hi ha algún interessat en que el districte sigui un districte digne i en condicions, aquest és el Partit dels Socialistes de Catalunya.
Nosaltres, els socialistes estem tranquils perque s'acabarà sabent la veritat i veurem les raons per les quals la Generalitat no ha atorgat l'ajuda.
L'excusa (mentida) difosa per l' ajuntament entre els veïns de que la Generalitat només ajuda als ajuntaments socialistes només pot rebre el calificatiu de miserable. La dreta catalana te por de continuar a l'oposició al govern de Catalunya.
Els socialistes demostrarem finalment qui diu la veritat i treballa pel bé del poble, i qui diu la mentida i manipula al poble.
David Gutiérrez.