dissabte, d’octubre 14, 2006

LAMENTABLE!

Hoy es un día triste para la política catalana y para todos aquellos que creemos en la política. Para aquellos que creemos en ella como un valor indispensable y como una herramienta de transformación social, vuelvo a repeteir que hoy es un día muy triste. El partido catalán de DERECHAS por antonomasia, el llamado CONVERGENCIA, ha editado un DVD menospreciando e insultando la acción de un gobierno PROGERESISTA el qual se presento con un proyecto modenizador, social y responsable para gobernar Cataluña. Se burla del trabajo desempeñado por un gobierno de izquierdas que ha invertido todas las tendencias, en inversión pública, en educación, en sanidad, en agricultura, que ha conseguido un nuevo Estaut para los ciudadanos y ciudadanas de Cataluña. Pero lo más grave de todo es que se ha burlado de todos aquellos que quisimos el cambio y que ahora seguimos luchando para que ese cambio no cambie, por que eso sería ir hacia atrás. Se ha burlado de todas aquellas personas que dijeron: "se acabó" de tanta derecha, que dijeron que había llegado la hora a los catalanes, que havia llegado la hora de dejar atrás la Catalunya Nacional y que havia que empezar a caminar hacia la Catalunya Social. De toda esa gente, Arturo Mas y toda la camarilla que le sigue, se han burlado. Sólo me queda una cosa que decirle a Arturo Mas al respecto de la edición de este DVD: el dia 1 de novembre els catalans i catalanes de bé, els i les que ens creiem realment el projecte català, els i les que ens considerem progressistes, els i les que no volem la DRETA, votarem a JOSE MONTILLA.
Pero bueno convergencia prefiere acabar convirtiendose en una película de ciéncia ficción. Nosotros el Partit dels Socialistes de Cataluña preferimos seguir siendo la opción real de govierno. Cada uno decide ser lo que quiere.

6 Comments:

At 10:15 a. m., Blogger Haters said...

Havía queda mejor con B, Davit.

 
At 2:51 p. m., Anonymous Anònim said...

El dvd es legal?
Es lícito usar imágenes de TV3 sin autorización?
Es lícito usar imágenes de Francino sin su permiso?

Todo esto lo estamos debatiendo aquí:

http://www.PoliticaCatalana.com

saludos

 
At 1:57 p. m., Anonymous Anònim said...

botifler!!

 
At 6:11 a. m., Anonymous Anònim said...

Doncs jo, que voleu que us digui. El video el trobo catxondo!
Aquest tio del David Madí és un personatge amb molt de futur, i a més a més veig que no en té prou amb treballar a l'ombra, si no que també demana quota de pantalla al video i suposo que alguna Conselleria.
Ara bé, 55 minuts! S'han passat! Això és demanar massa al personal!
Sort que d'entrada ja et posen al Mas i la seva dona (Krakoski, o Raskosi, o com cony es digui!) i això toca la fibra perque aaguantis uns minuts més.
El millor de tots els capítols és "una ombra a la foscor", ombres dins la foscor! Això és un descobriment en el sector de la il.luminació!
Jo els felicito de veritat, ja que almenys posen les cartes sobre la taula. Tracten a la gent com sempre l'han tractat, ajudant a identificar els bons i dolents amb el blanc i negre versus color per a fer-ho fàcil tot recollint l'escola Barrio Sésamo.
Realment el video contrasta definitivament amb els valors dels que CiU ha fet gala i ha venut, Gestió, Serietat i Responsabilitat a l'hora de governar.
No hi ha cap proposta en 55 minunts. Sobre la serietat,....sense paraules. I el que es diu esponsabilitat... si fer aquest video és ser responsable, doncs és que creu que s'ha de fer poítica a l'americana.
Endavant CiU! Es tracta de buscar la majoría sigui com sigui! i després a creuar els dits per a un pacte sigui del color que sigui! Fins i tot, si s'escau, amb el mateix PP! Per cert, no surt en tot el video,...es clar, millor no parlar-ne, no fos cas que l'hagin de criticar i després asseure a la taula per signar alguna cosa, i davant notari a l'estil Mas!
Això és una campanya com Deu mana! I ben assessorada, i si no digueu-me:
Per qué a diferència dels altres partits els hi costa tant penjar la cara d'en Mas als cartells, i esperen a última hora? No es veuen capaços de vendre'l?

 
At 12:18 p. m., Anonymous Anònim said...

David, com diuen en espanyol, 'Quién se pica, ajos come'
El que ha sigut lamentable ha sigut el vostre paper al tripartit.

 
At 2:45 p. m., Blogger Pedro said...

Que convergent que és tv3 eh!

Lamentable és Montilla avui a la vanguardia, quan no li agraden les preguntes insulta a l'altre i l'amanaça.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home