dimecres, d’octubre 18, 2006

Una nova secció: LA FOTO DENÚNCIA


Avui inauguro una nova secció en aquest blog: la FOTO DENÚNCIA. Un espai dedicat a mostrar la varitalbe realitat Sant Cugatenca i del significat social que té un govern Convergent. Ahir de camí cap a la Seu del PSC per a començar a preparar l'acte a la Casa de Cultura on comptavem amb la presència de la Consellera de Salut Marina Geli; quan passava pel carrer Valldoreix, el carrer més comercial, vaig veure aqueta deplorable imatge. No em vaig poder resistir a fotografiar el que estava veient. Faig dos preguntes: Aquesta és la manera que té l'ajuntament de donar qualitat de vida als ciutadans i de recolzar al petit botiguer? Això, com tot a Sant Cugat, també es responsabilitat de la Generalitat? Una cultura cívica no és simplement el fet de posar anuncis al cinema o agents cívics que no existeixen. La cultura cívica s'ha de treballar cojuntament amb el ciutadà, dia a dia.

Per últim animar a tots i totes les ciutadanes a participar en aquesta secció, a través de la pàgina web www.jscsantcugat.org. Feu-nos arribar les vostres fotogràfies!

David Gutiérrez.


3 Comments:

At 2:39 a. m., Anonymous Anònim said...

La tienda en Casa os ofereix:

El ProMASometre!!!!

S'ha acabat el fer política convencial, arriba el nou ProMASometre amb el qual podràs fer promeses electoralistes, sense cap ni peus, estimant Catalunya però deixant-la sense un duro.

Que algú engega una acció al voltant de la vivenda social... ProMASometre t'en ofereix una vivenda per a tú si tens quatre fills i la segona residència a Platja d'Aro si arribes a vuit fills.

Que algú et diu que pactaràs amb el PP.... ProMASometre t'ofereix la possibilitat de serveis notarials per a verificar la validesa de les teves promeses electorals.

Que Catalunya s'omple de inmigrants..... tranquils, ProMASometre ofereix diners per a mantindre'ls a tots, previ pagament d'un mòdic preu en forma d'explotació laboral a alguna de les empreses del Grup Godò.

Que ens quedem sense un duro...... ProMASomtre també paga hipoteques a tots aquells que més la necessiten.... per exemple, el fill d'en Pujol.

Arriba una nova forma de fer promeses electorals, una nova forma de fer política. Expoliar Catalunya, Manegar Bé... Vota ProMASometre!!

 
At 8:50 a. m., Anonymous Anònim said...

No oblideu el jetometro encarnado por un tal montilla.Libros de texto gratis, i ctalunya social que coño es eso.Nos quitaran los peajes,las colas de la sanidad,los barracones en las escuelas ,reconocimiento nacional de catalunya,politicas de vivienda sociales (habiendo perdonado 1000 millones la caixa,lo dudo)
Vosotros al igual que ciu tambien soys electoralistas.
por cierto quien coño es Pepe Montilla?

 
At 5:46 a. m., Anonymous Anònim said...

Ajecautonoma?

Según el diccionario de la Real Academia de la Lengua Española la palabra autónoma tiene estos significados:

autónomo, ma.
(Del gr. αὐτόνομος).
1. adj. Que tiene autonomía.
2. adj. Que trabaja por cuenta propia. U. t. c. s.

Todos los que conocemos AJEC sabemos que no es autonoma, que todas las acciones realizadas por nuestra asociación estan vigilados y controlados minuciosamente por el partido del gobierno PSC y demas miembros “que no tienen ninguna vinculacion con ajec” llámense ángel rosique y o Celestino Corbacho alcalde de L’Hospitalet de Llobregat . Así que de esta manera anónima expongo mi desacuerdo con el nombre de este blog “ajecautónoma” ya que es un engaño y una falsa porque ni somos autónomos, ni somos plurales, y mucho menos progresistas ya que para ser progresistas beberíamos quitar ciertas piedras que tenemos en el camino que nos impiden avanzar de la manera que realmente queremos y nos gustaría avanzar un saludo. Y hasta el próximo secretariado nacional.

y a ver si esta vez nos damos cuentas antes del movimiento interno que se esta volviendo a formar dentro de nuestra entidad para que no pase lo que paso el pasado verano y tengamos que estar en la boca de todo el mundo.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home