divendres, de desembre 15, 2006

ELS DEMÒCRATES PARLEN!


Unes seixanta persones s'han concentrat aquest dijous davant la seu del PSC per rebutjar les agressions contra partits polítics i entitats, com la que va patir l'agrupació socialista la setmana passada. Representants de tots els grups polítics del consistori i d'algunes entitats de la ciutat han participat a la mobilització, que ha deixat clar que a Sant Cugat 'no hi ha lloc' per als violents.

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, ha agraït les mostres de suport i solidaritat dels partits i les entitats santcugatenques envers l'agrupació socialista. La seva seu va patir la matinada de dijous passat un nou atac, el quart que registren en només dos anys. Salvador Gausa ha demanat la 'unitat' dels demòcrates per mostrar sense escletxes el rebuig de la ciutadania a les actituds violentes.
Gausa s'ha dirigit als autors de les agressions, que encara no han pogut ser identificats per la policia, i els ha qualificat de 'feixistes'.
La concentració, que ha reunit una seixantena de persones, ha inclòs la lectura d'un manifest ciutadà 'de suport a la lliure activitat política, social i cultural'. Rogeli Padró, l'encarregat de representar la veu de la societat civil, ha deixat clar que a Sant Cugat 'no hi ha lloc' per a la violència.
Padró ha qualificat de 'sectària, xenòfoba i feixista' la violència que en els darrers temps ha afectat les seus de partits polítics i algunes entitats de la ciutat, així com algunes persones del municipi.

2 Comments:

At 7:45 a. m., Blogger Marcos García said...

Los fascistas nunca podrán callar a los que luchamos con la palabra!

Salut Guti y fuerza a JSC y PSC Sant Cugat!

 
At 4:59 a. m., Anonymous Anònim said...

una pregunta només: on són tots aquests demòcrates quan hi ha atacs de grupuscles nazis a ST.cugat i envien nois a l'hospital?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home