dilluns, de desembre 04, 2006

La JSC contra la SIDA

La JSC reparteix preservatius i informació contra la Sida.

La secció local de la JSC ha commemorat aquest divendres el Dia Internacional contra la Sida amb un estand informatiu a la plaça de Lluís Millet. Sota el lema 'Que se corra la voz contra el sida. Pásalo', la formació ha repartit preservatius, llaços vermells i diferents fulletons d'informació per sensibilitzar la població.

La branca juvenil del PSC de Sant Cugat ha posat a disposició dels santcugatencs tota mena d'informació, així com preservatius i llaços vermells per sensibilitzar la població al llarg de la diada. La iniciativa, que s'ha presentat sota el lema 'Que se corra la voz contra el sida. Pásalo', pretenia crear una xarxa d'informació entorn la malaltia, tal com ha destacat el primer secretari de les JSC, David Gutiérrez.

Des de les joventuts socialistes han valorat positivament la seva implicació en temes que són 'realment importants per a la societat'. En aquesta tercera edició de la proposta, la JSC també ha enviat missatges de mòbil amb el lema de la campanya per incidir encara amb més força amb l'objectiu de conscienciació.



1 Comments:

At 8:03 a. m., Blogger mewmewmew said...

Der Fachübersetzungsdienst hat sich im Kernsegment auf die Übersetzungsgruppen Recht & Dokumente, Wissenschaft und Technik, sowie Webseiten und Software spezialisiert. Eingebettet in eine persönliche Projektbetreuung und auf der Basis jahreslanger Erfahrung, steht der FÜD für Terminologietreue, Anwenderfreundlichkeit, sowie Kreativität bei der Lösung spezifischer Sachlagen. Selbstverständlich wird ausschließlich von Muttersprachlern mit Hochschulabschluss übersetzt. Fordern Sie einfach Ihr kostenloses Angebot an.


mass sms
Uebersetzungsbuero Berlin

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home