dimecres, de desembre 13, 2006

MANIFEST CONTRA EL FEIXISME!

ATAC FEIXISTA A LA SEU DEL PSC DE SANT CUGAT


La nit del 6 al 7 de desembre es va produir un atac feixista a la seu local del PSC de Sant Cugat, consistent en el trencament dels vidres de la façana mitjançant el llançament de pedres.

Al voltant de l’una de la matinada la policia local de Sant Cugat del Vallès va alertar de l’agressió a la seu del nostre partit. Aquest és el quart atac amb pedres que rep la façana de l’Agrupació del PSC en els darrers dos anys. Durant aquest temps també ens han amenaçat, pintat i embrutat el local.

Aquests atacs són delictes de doble significat i doble gravetat. D’una banda són delictes contra la propietat privada, que han generat importants danys materials i perjudicis a les persones que formen l’Agrupació i a la pròpia entitat.

D’altra banda, són atemptats frontals contra la democràcia. Es menysprea el sentit que tenen els partits polítics en un sistema democràtic. Amb aquest atac s’amenaça i s’insulta al conjunt del poble de Sant Cugat i s’altera el nostre sistema de convivència, adoptat lliurement per la majoria de la ciutadania.

Sant Cugat no pot acceptar aquests comportaments incívics i perillosos. Sant Cugat vol viure en pau. La manera de relacionar-se en democràcia, entre persones civilitzades, és a través de la paraula, del diàleg, del raonament, del vot i de les lleis.

La violència, la força, la imposició, la fúria i la brutalitat, no són admissibles entre persones reflexives i intel·ligents, són pròpies de persones dèspotes, tiranes, i de dictadors i intolerants, com Pinochet i Franco.

El PSC ha pres les mesures preventives necessàries, ha tramitat les denúncies davant la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, i ha aportat les proves oportunes per intentar aclarir els fets i identificar els culpables. Sempre a l’empara de la llei, defensarem el nostre dret a la llibertat d’expressió i de participació política.

El PSC expressa el seu agraïment a les persones, entitats i associacions santcugatenques que li han manifestat el seu suport i el rebuig a les agressions.

Comissió Executiva de l’Agrupació del PSC de Sant Cugat.

12.12.2006
PD: Demà dijous a les 19:30h a la seu del PSC de Sant Cugat queda convocada una concentració per rebutjar aquest atacs contra la nostra democràcia. Us hi esperem a tots/es.

2 Comments:

At 9:46 a. m., Blogger Joan Calderon said...

Amic, et recomano aquest bloc, que et lincarà en breu... http://joancalderon.blogspot.com

Tota la meva solidaritat amb vosaltres.

 
At 7:14 a. m., Anonymous Anònim said...

Hola Guti!
Nosaltres, des de la JSC de Montcada ens solidaritzem amb la vostra reivindicació de civisme, contra els atacs feixistes. No podem assistir per diversos motius aquesta tarda a la manifestació, però ens hi sumem a la vostra causa, perquè aquestes accions no haurien d'existir en una democràcia que se suposa madura, cívica i intel·ligent.
Dani.
PD: Passa't pel meu blog, que encara no t'has passat mai. Jo sí pel teu, tot i que no havia deixat cap comentari fins ara. ;)

Salut i República!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home