dimecres, de gener 18, 2006

Igualtat, Igualtat, Igualtat

La Joventut Socialista de Catalunya de Sant Cugat, a la qual jo represento, vam organitzar un acte el dijous passat sobre el tema de la igualtat home-dona. Va ser un acte molt important per a la nostra agrupació. Les joventuts socialistes de Sant Cugat volem començar a trucar a les portes dels intel·lectuals, perquè creiem que és necessari el seu ajut per a portar el canvi social, ja ho va dir Manuela de Madre al Congrés dels Diputats, on són els intel·lectuals d’esquerra??

Aquesta vegada ho vàrem fer de la mà de Gemma Lienas, una escriptora feminista de cap a peus. El seu discurs feminista i republicà va deixar bocabadats a tots els assistents. L’excusa de la tertúlia era el seu llibre titulat: Rebels, ni putes ni submises on l’escriptora fa un recull de reflexions sobre diferents temes relacionats amb la discriminació de la dona.

Bé, per finalitzar vull dir que el socialisme, i quan dic això dic l’actual govern presidit pel nostre company José Luis Rodríguez Zapatero, a donat un pas en ferm al aprovar per unanimitat la Llei Integral de mesures contra la violència de gènere. Que un govern actuï així, és símptoma i garantia que les coses començaran a canviar.
És, hi ho haurà de continuar sent, una prioritat de l’home i la dona el lluitar junts per arribar a aconseguir el veritable canvi social. Els i les socialistes haurem de treballar, treballar i treballar junts, aprofitant de cadascú les seves respectives virtuts i complementant-nos en les nostres respectives carències per aconseguir el nostre objectiu: Igualtat, Igualtat, Igualtat !!

David Gutiérrez




2 Comments:

At 6:00 a. m., Anonymous Anònim said...

Hola,
Mirant el titular de la notícia al diari de la setmana passada trobo a faltar que l'acte el va fer les jsc..... ai! ai! quin oblid periodístic..... de fet allò important és allà on es fa no qui ho organitza oi?

 
At 9:30 a. m., Blogger dguti said...

Exacte, alla on es fa un acte es la pedra angular de tot el que vingui desprès! Bé no sé qui ets però m'ho imagino. Ens veiem prenent un altre "tallat" i parlant de política OK?

Salut i República!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home