dimarts, de febrer 14, 2006

La CUP: Un paso por detrás de la JSC

Se ha publicado una noticia en Ràdio Sant Cugat donde se explica que la CUP (Candidatura d’Unitat Popular), aunque a mi me gusta mas CUPP, porque los dos son igual de extremistas a la vez que nacionalistas, propone hacer una mesa de dialogo para debatir sobre el ocio nocturno en Sant Cugat. Espero que a esta mesa de debate, que seguramente será plural, diversa y donde la libertad de expresión estará garantizada, la JSC esté invitada a participar, aunque sabiendo que entienden ellos por participación, mis dudas tengo. Pero no cayendo en el desánimo, quiero recordar que las JSC hace ya quince días que anunciamos una campaña para dar a conocer los derechos del joven en el ocio nocturno y denunciamos la actual situación del ocio en Sant Cugat. Como primer secretario de la JSC en Sant Cugat, me alegra saber que ponemos encima de la mesa los asuntos importantes en temas de juventud. Es la ventaja que se tiene cuando uno no tiene ninguna mega-bandera frete a sus narices que no le permite ver con claridad cuales son los verdaderos problemas de la ciudadanía en general y de los jóvenes en particular.



David Gutiérrez.

18 Comments:

At 12:16 p. m., Blogger Oriol Vaquer said...

Lògicament quan la CUP demana participació volen dir que es faci el que ells diuen, perquè és el que vol el "poble".
Si no tenen representació a l'ajuntament vol dir que el "poble" no comparteix les seves idees.
I si hi ha un consell de joves, tothom té dret a anar-hi. Ells no són els que tenen la veritat del que necessiten els joves.
Per començar, la JSC és una organització juvenil, i ells són un partit polític i per tant agfenee tots els sectors d'edat.

Salut i República

 
At 1:31 p. m., Blogger dguti said...

Compañero se te nota un poco alterado. No te pongas nervioso que eso te hace escribir bobadas. Como puedes ver no me he atragantado mi estado de salud es muy bueno. Veo que nos conocemos, ten la valentía de darte a conocer.
De que denuncia hablas? Venga haz un poco de detective y me cuentas otro día.

Salud y República!

 
At 3:13 a. m., Blogger Hooligan said...

Vosaltres no sabeu ni que és participació ni activisme ni res. M'agradaria saber quants cops han sortit a fer campanya, encartellar o fer alguna altre activitat de denuncia les joventuts dels sociates de sant cugat. Jo diria que mai. Us heu acomodat a la vostra trona recollint els diners bruts que guanyeu fent res, i si cal ja paguem amb una merda de sou a cuatre jovenets perque ens encartellin el poble. Pel que fa a a la denuncia de vendre alcohol a menors, jo també ho puc dir. Ho sap tot el poble com aquest partit i un altre partit que comença per JE i acaba RC i que no diré el nom, també van vendre a menors i després la policia va amagar les denuncies com si aqui no passes res. Sou uns covards i no podeu ni donar la cara quan la cagueu. Segurament encara direu que el GAL no va existir o que si va existir no va ser per tant. Jo et recomano canviar el clavell i posar un cactus perque t'ofeguis millor!!

PD: A mi no em fa vergonya firmar qui soc, i a sant cugat ens coneixem tots... " Con este Vaso i con esta camiseta me agredieron estos Averchales..."

 
At 8:11 a. m., Anonymous Anònim said...

Bona tarda, veig que aquesta gent de les jsc teniu la llengua molt llarga ( i espanyola), a mi si que em coneixes sóc en Pex, un altre d'aquests que dius que no veiem la realitat del nostre poble.Garrulo.
Portem més de 10 anys treballant temes locals, sortint al carrer per causes que tu ni tant sols coneixes, ni has mogut un sol dit.
Veig que t'agrada fer política de poltrona, a veure si treballeu més el carrer i us deixeu de fer el galifardeu.
Per cert vosaltres sou els que quan una part del jovent us critica i us molesta truqueu a la policia pq us defensi, ja que no teniu arguments ( et recordo l'última festa major...)
Per cert a part de fer el paperina a les barraques, que feu per la gent del poble?....
seguiu fent la crítica fàcil i demagógica que arribareu molt lluny... com a mínim a Salamanca!
Prou mentides!

 
At 10:07 a. m., Anonymous Anònim said...

Fem-li un bon Boicot al Guti aquest !!!!! A sobre, segur que és del Madrid !! (amb aquest nom)

 
At 1:24 a. m., Anonymous Anònim said...

La cup és un projecte que tot just comença però que basa la seva política en la intervenció ciutadana a les institucions i no en aconseguir poltrones a qualsevol preu.En zapatitos per aconseguir la generalitat va prometre l'estatut que sortis del parlament i el retorn del castell de Montjuic a Barcelona.Ni una cosa ni l'altra ,podeu dir moltes coses de nosaltres,però tot just comencem i tenim ganes de canviar les coses i no viure d'elles.
No en sabeu res del que significa socialisme ,la majoria de vosaltres sou estòmacs agraïts,ja veureu com es canvïen les coses.
Una abraçada revolucionària i independentista d'un militant de la Cup

 
At 7:06 a. m., Anonymous Anònim said...

Mare meva. Quina poca feina i quina por que ens teniu si us heu de posar a comparar-vos amb la CUP. No dieu que no tenim cap mena de representació? Doncs perqué us hi trenqueu les banyes? No será que el que realment teniu és enveja, i per això us vanaglorieu de que per una trista vegada us sembla haver-nos passat la mà per la cara? El que haurieu de fer és treballar! Perque si penjant un trist cartell d'un acte per la 3a republica en un any us sembla que ja sou al carrer...
Ara, a naltros ja ens va bé que feu "tanta feina", i això que teniu fins a un president d'estat al darrere!
Per cert, i per canviar de tema, seguiu fent les reunions així, aviam si us plega més gent, que pel que se ja en son uns quants.
Ni botiflers catalans, ni okupes espanyols,
el que ens cal a Sant Cugat, és menys gent que mos toqui els collons!

 
At 7:52 a. m., Blogger dguti said...

Company gràcies per donar la teva opinió. Segurament ara ets una mica més socialista,és a dir, més tolerant. Veig que el blog fa la seva funció.

Salut i República!

 
At 8:45 a. m., Anonymous Anònim said...

LA VERDAD ES QUE LA POCA TOLERNCIA QUE SE PUEDE OBSERBAR EN CASI TODOS LOS DISCURSOS QUE HE LEIDO ME PREOCUPA Y MUCHO. YO PENSABA QUE EL PP ERA PELIGROSO CON SUS DISCURSOS Y SU XENOFOBIA, PERO VEO QUE MUCHA GENTE QUE SE VE AGREDIDA POR LOS ESPANYOLISTAS COMO ELLOS DICEN NO SON MUY DIFERENTES A ESE PP QUE TANTO ODIAN. MAS VIEN VIENEN A SER LA MISMA COSA SOLO QUE EN POSTURAS OPUESTAS PERO CON LA MISMA POCA TOLERANCIA, ODIO Y XENOFOBIA HACIA EL QUE NO PIENSA Y ACTUA IGUAL QUE EL. LA VERDAD ES QUE ESA CATALUNYA QUE INTENTAIS DEFENDER Y LLEGAR A CONSEGUIR NO ES LA QUE YO QUIERO, Y LO DIGO ALTO Y CLARO. PORQUE POR SENTIRME ESPANYOL NADIE ME VA A DECIR QUE NO SOY CATALAN, NI POR SENTIRME CATALAN NADIE ME VA A DECIR QUE NO SOY ESPANYOL. CREO QUE TODOS TENEMOS QUE LLAMAR AL DIALOGO Y AL RESPETO MUTUO PORQUE CON ESTA CONFRONTACION NO SE CONSIGUE NADA, UNICAMENTE QUE CADA VEZ ESTEMOS MAS ALEJADOS LOS UNOS DE LOS OTROS.
YO SOLO LES DIRIA A TODA ESTA GENTE QUE NO SE SIENTE ESPANYOLA Y QUE SU MUNDO UNICAMENTE ACABA ENTRE LOS PIRINEOS, ULLDECONA, EL MEDITERRANEO Y ARAGON, QUE ME PARECERIAN MUY RESPETABLES SUS OPINIONES SI NO FUERAN ACOMPANYADAS DE INSULTOS, MENTIRAS Y VERDADES UNIVERSALES Y UNICAS ATRIBUIDAS A SUS DISCURSOS QUE MAS VIEN PARECEN UNA DECLARACION DE GUERRA. ESTA CLARO QUE NADIE TIENE LA VERDAD, LO QUE SI TENEMOS SON IDEAS DIFERENTES QUE NOS PARECEN A CADA UNO DE NOSOTROS QUE ES LA UNICA VERDAD Y LA MAS COHERENTE. SENYORES TODOS TENEMOS QUE APRENDER DE TODOS PERO CON INSULTOS, CALUMNIAS Y GRITOS DE LO QUE YO PIENSO ES LO MEJOR ES PURAMENTE BAZOFIA Y JUSTIFICADAMENTE RECHAZABLE.
SI QUEREIS CONTRUIR UNA CATALUNYA DE FUTURO YO NO APOSTARIA POR LA RAZA ARIA CATALANA POR LA QUE VEO QUE APOSTAIS EN VUESTROS DISCURSOS, POR QUE LA VEWRDAD ES QUE DE LOS 7 MILLONES NO QUEDARIAS MAS QUE 1 SI LLEGA. EL MUNDO CAMBIA Y SE MODERNIZA, NO ES QUEDEIS ANCLADOS EN EL PASADO. PODEIS DEFENDER LEGITIMAMENTE EL INDEPENDENTISMO SIN NECESIDAD DE INSULTAR ALOS QUE NO PIENSAN O ACTUAN COMO VOSOTROS. YO NO SOY INDEPENDENTISTA PERO ESO NO ME HACE NI MEJOR NI PEOR QUE VOSOTROS UNICAMENTE DIFERENTE, Y EN LA DIVERSIDAD ESTA LO INTERESANTE.
POR LO QUE SE REFIERE AL TEMA BARRACAS SOLO HE DE DECIR QUE TODO EL MUNDO TIENE EL DERECHO A PODER ESTAR ALLI TENGA LA IDEOLOGIA QUE TENGA MIENTRAS RESPETEN A LOS DEMAS.LO TRISTE SERIA QUE SOLO PUDIESEN ESTAR LOS QUE PIENSAN COMO VOSOTROS SERIA TAN ABURRIDO COMO SI SOLO ESTUVIESEN LOS QUE PIENSAN COMO YO.DE ESTA MANERA SE PUEDEN INTERCAMBIAR OPINIONES, IDEAS E IR APROXIMANDO POSTURAS SALVANDO LAS DIFERENCIAS QUE OBIAMENTE NOS SEPARAN.
BUENO COMPANYEROS YA ME HE ALARGADO BASTANTE EN MI DISCURSO. SOLAMENTE DECIROS QUE POR SER SOCIALISTA NADIE ME VA A TACHAR DE ASESINO, LADRON O ESPANYOLISTA. ESO NO SE LO PERMITIRIA A NADIE, PORQUE LO SOY CON MUCHO ORGULLO Y POR CONVICCION A SUS IDEAS Y ESO NO ME HACE SER MENOS QUE SI SOY INDEPENDENTISTA. EN LA GRANDEZA DE LAS PERSONAS NO ESTAN SUS IDEAS SINO LA PERSONA EN SI, Y EN ESTOS DISCURSOS QUE YO HE PODIDO LEER SE VEN MUCHAS IDEAS PERO POCAS PERSONAS CADA UNO QUE LO INTERPRETE COMO QUIERA.
SALUD Y REPUBLICA!!!!!!!!!!!!
ANIMO Y SEGUIR TRABAJANDO POR EL SOCIALISMO EN SANT CUGAT DAVID

PD.PA LOS QUE ME CRITIQUEN POR ESCRIBIR EN CASTELLANO NO TENGO POR QUE JUSTIFICARME PERO ES QUE NO SOY CATALAN DE PURA ZEPA COMO A ELLOS LES GUSTARIA Y MIS PADRES NO SON CATALANES POR LO QUE MI LENGUA MATERNA ES EL CASTELLANO. PERO NO OS PREOCUPEIS QUE EN OTRAS OCASIONES ESCRIBIRE EN CATALAN

 
At 8:49 a. m., Anonymous Anònim said...

EL DEL DISCURSO DE ANTES. UN MENDA LERENDA SOY EL JOSE

SALUT Y REPUBLICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
At 9:22 a. m., Anonymous Anònim said...

Només perdré el temps una vegada ja que tinc prou feina i altres llocs on esbargirme a la xarxa. No en tens ni idea del que parles, com sempre, ja que entres en una soposada web dels mitjans de comunicació, penges una foto, i et dediques a fer comentaris gratuïts sobre temes que ni coneixes. Subscric el que diu en Pex, però a més et faré llegir unes línies més. El projecte de la CUP, com vosaltres dieu és tant "democràtic" com d'altres ja existents. Jo, a títol individual però des de la Cup estant, et puc rebatre tranquilament el que vulguis, i espero que si convoquem la taula rodona per parlar de l'oci entre els joves puguis venir i presentar-nos les vostres meravelloses propostes de que parlaves, ja que si no ho fas així no sé on ho deus haber explicat, ja que és la primera noticia que sento sobre el tema. Per altra banda m'afegeixo a la idea d'animar-te a que fagis feina política i deixis de banda les dinàmiques que ja ga anys que se t'emporten a buscar el conflicte fàcil, ja t'assembles massa als teus pares polítics!!!! Per últim dir-te que si prefereixes seguir per aquest camí passis a les files del partit i deixis a les JSC fer la seva ja que no deu ser molt fàcil treballar com a jove amb un personatge com tú al capdavant!

 
At 12:08 p. m., Anonymous Anònim said...

ets un bastard xaval, tornate'n a Espanya! després no us estranyeu si a barraques us reventen la paradeta

 
At 9:35 a. m., Anonymous Anònim said...

vaya tela!!!


jajajaja, això és molt més divertit del que m'esperava......


Bé, només dir, que si és possible, que aquests tolerants(quina paraula més eufemística eh "company"?), benpensants, escrivissiu, com a mínim en la vostra llengua BIEN I NO VIEN.aNBALFABETS.

M'ABSTENC DE PARLAR DE POLÍTICA, NOSALTRES SOM REVOLUCIONARIS I VOSALTRES SOU CÒMPLICES.

JA ENS VEUREM AL JUDICI FINAL.

 
At 10:27 a. m., Anonymous Anònim said...

Jo només volia recordar que alguns d'aquests que són de la CUP, o curren a l'ajuntament o tenen negocis amb finançament estrany...
No fa falta donar tantes lliçons.

 
At 12:08 a. m., Anonymous Anònim said...

Què vols dir amb negocis amb finançament estrany... ??

 
At 12:21 a. m., Anonymous Anònim said...

Jo, si vols t'ho explico...

De tots i totes les militants de la CUP de Sant Cugat ara t'explico quins són els seus NEGOCIS AMB FINANÇAMENT ESTRANY !!! Alguns treballem a diferents empreses de Barcelona, altres estem a la UAB, altres es dediquen a la restauració i la cultura, alguns vinculats al petit comerç de Sant Cugat...i sí, algú està a l'Ajuntament (... però és què treballar a l'ajuntament no és una feina com una altra ???)

M'expliques ara, això dels finançaments estranys ???

 
At 3:44 a. m., Anonymous Anònim said...

perdona que torni a molestar-te pardillet.
Ja tornes a entrar en el joc brut de ficar-te amb les nostres feines. No tothom té la sort o la desgràcia de teniruns pares rics que t'ho donen tot. Tu no deus treballar, si no sabries que avui en dia no hi han gaires feines que siguin 100% revolucionàries i/O coherents amb les nostres ides, però hem de menjar cada dia, i com que el vostre partit de merda (psoe) fa lleis del treball pitjors que les del PP que és molt xungo, el jovent estem explotats, i vosaltres botiflers que no heu treballat mai encara teniu la barra de dir-nos coses extranyes. UN exemple en guti diu que vol fer dues carreres universitàries, s'han de tenir quartos dels ppaps per tenir temps i dinrs per fer-les.
Començo a estar fart de l'intrusisme de social-democrates burgesos sobre les esquerres ( i no considero el PSOE d'esqueres)

 
At 7:49 p. m., Anonymous Anònim said...

How do you do !
- gutiblog.blogspot.com 2
07 car civic honda
buy used car
car undefined used
used car bergen
used car oakland
used car greensboro
used car raleigh
used car killeen
used car vallejo
used car tacoma

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home