dimarts, de març 07, 2006

Les dues cares de la JERC





VS
Aquesta carta la vull dirigir a tots els i les joves de Sant Cugat en general i a tots els i les joves de la JERC de Sant Cugat en particular. La raó per la qual escric aquesta carta és per denunciar la constant manipulació (en tots els sentits) del president de les JERC a Sant Cugat, Ramon Puigneró.
Aquest company, que és deu creure el centre de tota l'actualitat política municipal, va acusar a la JSC de manipuladors per unes declaracions que jo mateix vaig fer a Radio Sant Cugat, on explicava una de les aportacions que nosaltres els socialistes vàrem fer durant el procés de realització del Pla Local de Joventut. Cal recordar, que la JSC i PSC van votar afirmativament en el passat Ple Municipal.
La Joventut Socialista de Catalunya vam proposar-nos com objectiu per al present curs, treballar per a la creació d'un gabinet jurídic per a la defensa dels drets dels i les treballadores de Sant Cugat co a un servei públic. Ho vàrem fer perque creiem en l'Estat del Benestar i considerem que si el treball és un dret fonamental i constitucional, l'Estat( en qualsevol de les seves instàncies) ha de poder oferir als ciutadans un servei jurídic no només un subsidi d'atur. La Joventut Socialista som conscients del baix nivell d'afiliació dels treballadors als sindicats, i asixò fa, entre altres coses més precari l'anomenat mercat de treball. Per tant que els i les treballadores no estiguin afiliats als sindicats, no ha de significar que els treballadors no gaudeixin d'un sevei jurídic laboral.
Creiem que la nostra proposta ajudaria a molts treballadors, joves o no, a saber a quines condicions estan sotmesos, quins seran els seus drets i deures, ha entendre la seva nòmina, a saber a quantes vegades podrà ser prorrogat el seu contracte temporal i sota quines condicions, etc.
Els joves socialistes creiem tant en aquest projecte com en el Pla Local de Joventut seguirem treballant per aquesta proposta tant a dins com a fora del Pla amb l'únic objectiu de que els i les treballadores tinguin els seus drets i deures protegits.
Per defensar això, per voler defensar els drets de tants i tants treballadors i treballadores, per fer socialisme, les JERC que l'únic que defensen és la independència i lEstelada, ens acusen de manipuladors, i per mes inri editen uns tríptics dedicatsl exclusivament a la totalitat del Pla, quan d'això ja és va parlar que seria l'ajuntament els editaria en format paper, digital o a través de la pàgina web. Això és més que manipulació, és l'expropiació d'un treball en el que tant joves com entitats han participat aportant les seves propostes, com nostaltres ho hem fet amb les nostres.

5 Comments:

At 6:37 a. m., Anonymous Anònim said...

Fas bastanta pena. Hauries d'estudiar retòrica o filologia per tal d'aprendre a articular i argumentar un discurs. Rellegeix això que has escrit i veuras que ho hauries de refer per tal de transmetre alguna idea més o menys clara, quin primer secretari!
salut!

 
At 12:55 p. m., Blogger dguti said...

Y quién me enseñará tu?? Vamos no me hagas reir. Seguro que eres un simple nacionalista-independentista que usa los mismos argumentos que el PP para defender Cataluña eso si que da pena.
Salud y República!

 
At 3:03 a. m., Blogger Hooligan said...

nacionalista ho som tots. Uns espanyols i els altres catalans. Uns us agrada anar a madrit a preguntar que podeu fer i els altres ens agrada decidir-ho des d'aqui. No t'has d'avergonyir de ser nacionalista espanyol, no passa res. En aquesta vida uns hem nascut catalans, els altres francesos i a tu t'ha tocat ser espanyol.El que has de fer es dir-ho ben alt i no sentir vergonya de ser nacionalista espanyol.

 
At 10:22 a. m., Anonymous Anònim said...

iep, en los jerkis no t'hi posis. Pensa que "a todo cerdo le toca su San Martín, ..." Aixines que ves en compte en lo que xarres.

 
At 10:14 a. m., Anonymous Anònim said...

Com sempre mantenint el nivell amic Guti, no falta que et respongui perquè tu mateix quedes retractat. És evident que heu de magnificar això del Gabinet Jurídic perquè és l'única aportació que heu fet els socialistes a aquest pla jove. Per sort, les JERC s'han dedicat a fer feina i no a fer una roda de premsa per cada idea que han tingut pel pla jove, aquí rau la diferència, uns parlen, els altres actuen.
I el dia que feu un 10% de les propostes que fa les JERC, aleshores podreu dir que les JERC es dediquen només a anar amb l'estelada. Una argumentació molt fluixa amic David, pròpia d'una persona que desconeix la realitat.

Salut

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home