dimarts, de setembre 19, 2006

CICLE DE CONFERÈNCIES: LES DONES GOVERNEN

Companys i companyes avui 19/09/2006 la Consellera d'Interior Montserrat Tura ha visitat la nostra ciutat per explicar les accions de govern de la Generalitat de Catalunya en matèria de seguretat ciutadana i ha fet un repàs de l'acció de govern en termes globals en aquests 1000 dies del primer govern catalanista i d'esquerres de Catalunya. La conferència a tingut lloc a la Casa de Cultura on han participat Associacions de veïns i comerciants, ciutadans i com no militants i simpatitzants del PSC. Les imatges parlen per si mateixes:






Montserrat Tura i el candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Cugat Salvador Gausa


Salvador Gausa, futur alcalde de Sant Cugat i Ferran Villaseñor, Primer Secretari del PSC Sant Cugat, donan la benvinguda a la Consellera.


Montserrat Tura, una dona de Govern

D'esquerra a dreta: José Gallardo (Sec. Organització JSC), David Gutiérrez ( Primer Secretari JSC), Montserrat Tura ( Consellera d'Interior) i Bernardo Escudero (Ex-Secretari de Relacions amb entitats) i falta la nostra regidora de la JSC Aintzane conesa.

6 Comments:

At 2:39 a. m., Anonymous Anònim said...

Benvolgut David,
et comunico que he fet una segona Crida per repetir la campanya "Jo també vull un estat propi" entre els dies 8 i 15 d'octubre, ambdós inclosos. Els motius que m'impulsen a fer-ho són diversos. Crec que més enllà del debat que hem entaulat tu i jo no hi ha hagut gaire mitjans que se n'hagin fet ressò. La nostra proposta de debat ha rebut el menyspreu del president de a Generalitat, que va qualificar de ridícula la voluntat de tenir un estat propi. També ha estat tergiversat el nostre missatge per part d'El Periódico, que es refereix a unes exigències que no han existit mai. Ho proposo per a aquelles dates perquè coincideixen tres fets que afecten temes que hem tractat en els nostres debats. El primer, que no existeix la igualtat que permeti a un esportista competir amb la selecció de la seva nació, cosa que sí poden fer escocesos, gal·lesos, etc. El segon, que l'expressió de la catalanitat al País Valencià està injustament criminalitzada i que el valencià no gaudeix d'igualtat de condicions respecte del castellà. I tercer, que la festivitat de la Hispanitat és una imposició. Entenc que la igualtat no es pot imposar. Per tots aquests motius i per molts altres, repetim la campanya. Des del respecte i la diferència política, rep una salutació ben cordial.

 
At 12:40 p. m., Anonymous Anònim said...

Colgar noticias sín contenido para el gusto de los que te replican no tiene gracia ninguna.
Deleita a la gente con opiniones de fondo.
Uy! Perdón, he escrit en castellà, encara tindré problemes amb els teus comentaristes habituals.

 
At 3:48 p. m., Blogger Pedro said...

Hola David, només una cosa. No creus que és disriminar la llengua catalana posar només canals privats en obert en castellà? La sexta i la cuatro no fan mal al bilingüisme?

 
At 12:50 p. m., Blogger Pedro said...

Zapatero ha manifestat que la llengua catalana no és una prioritat iq ue vol tancar ràdio 4 i rtve a Sant Cugat. Ara perquè els sindicats es mouen, però la voluntat és xapar, la feina de mantenir el cattalà la fa tv3. Jo crec que per fer la merda de programes que fa tve en català que no mira ni déu més val tancar-ho.

A veure, com és que no es dónen llicència de teles autonòmiques privades i estatals sí?Coneixes la història d'una cadena anomenada flaix tv que va tancar perquè no se li va voler donar una llicència autonòmica i havia d'anar comprant teles locals?

 
At 2:59 p. m., Blogger dguti said...

No se, jo ahir vaig veure al senyor Carod Rovira a la TVE2 parlant sobre la situació política catalana i espanyola en la seva llengua. Per tan de moment aixó és el que compte. José Luis Rodriguez Zapatero és un president que valora la diversitat nacional d'Espanya, el que pasa es que us treu arguments als nacionalistes.

Salut i república!

 
At 4:53 p. m., Blogger Pedro said...

Sí, em treu tants arguments que tu comences argumentant "no sé".
Entenc que a el país no es parli de ràdio 4, no interessa en una Madrid on només es parla de les conspiracions de l'11-M, però em negaràs que Zp i Caffarel volen tancar rtve i ràdio 4?

Em treu arguments Zp:
Tua gafes mai el tren de rodalies?Has vist què passa aquests dies?
Has anat amb avió aquest estiu? Vas veure el drama d'el Prat?
Vas veure el drama de la poca guardia civil que va destinar Zp a tarragona perquè" no és territorio nacional"?
Això és treure'm arguments?

Respon: perquè Zp no dóna llicències de teles autonòmiques?

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home