dimarts, de setembre 26, 2006

Les JSC constaten que algunes ciutats estan al límit d'absorció d'immigrants

L'escola formativa de la branca juvenil del PSC ha tingut lloc aquest cap de setmana. La primera jornada s'ha dedicat al fenomen migratori, amb la participació de la secretària d'Immigració de la Generalitat, Consol Prados. Les joventuts socialistes s'han mostrat partidàries de la interculturalitat en comptes de la multiculturalitat. A les jornades, també s'hi han reclamat més polítiques socials per cohesionar la societat.

El període preelectoral també ha estat present a l'escola de formació. Treball, formació i habitatge seran els tres eixos que defensaran les JSC a les eleccions municipals. Precisement, la jornada de dissabte s'ha centrat sobre les campanyes electorals i ha comptat amb la presència, al sopar, del secretari de Formació de la comissió executiva del PSC, Josep Maria Sala.

Aquest dimarts tindrà la primera executiva de la secció local de les JSC. A la trobada, s'hi debatran les conclusions del curs. També s'hi dissenyarà la campanya electoral al comicis municipals amb la probable designació de l'actual regidora Aintzane Conesa com a candidata de la branca juvenil a la llista del PSC.